back to top
27.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

27.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Ζητήματα άμυνας και ασφάλειας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν νωρίτερα στη Ντόχα ο εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ αλ Θάνι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η ανθρωπιστική κρίση στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και η ένταση στην Ερυθρά Θάλασσα από τους αντάρτες Χούθι. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από την πλευρά του Κατάρ για επενδύσεις στη χώρα μας.

Νέο μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη με αιχμές εναντίον των εσωκομματικών του αμφισβητιών. «Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της αριστεράς. Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα. Η κοινωνία έφερε εμένα» αναφέρει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μεταξύ πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της νέας εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας για την προεδρία του κόμματος. Απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, όπως όλα δείχνουν, θα σταθεί η Όλγα Γεροβασίλη. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της αναμένεται να γίνει σήμερα από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος.

Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες εν αναμονή της νέας πανελλαδικής σύσκεψης το Σαββατοκύριακο. Οι αγρότες της Θεσσαλίας, αναμένεται να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, πιθανότατα στις 11 Μαρτίου. Οι αγρότες στα Νέα Μουδανιά, έχουν δηλώσει ότι θα αποκλείσουν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής και αύριο, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Οι παραγωγοί στο μπλόκο του Ε65, προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα το απόγευμα συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Η Ουκρανία θα νικήσει το ρωσικό “σκοτάδι”, δεσμεύτηκε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σήμερα με αφορμή την δεύτερη επέτειο από την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στη χώρα του.“Είμαι πεπεισμένος ότι η νίκη μας βρίσκεται στην ενότητα. Και αναμφίβολα θα έρθει. Διότι το φως πάντα νικάει το σκοτάδι!”, σημείωσε ο στρατηγός Ολεξάντρ Σίρσκι σε ανάρτησή του στο Telegram.

Σε εξέλιξη στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στα Άνω Πατήσια, η εκδήλωση που οργανώνει ο Δήμος Αθηναίων για την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για τους καφέ κάδους και το πρόγραμμα οικιακής συλλογής βιοαποβλήτων. Στην εκδήλωση παρευρίσκονται ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Ρωξάνη Μπέη. Μοιράστηκαν μικροί καφέ κάδοι και βιοαποδομήσιμες σακούλες.

Στην αθλητική επικαιρότητα

και την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ παίζουν στις 7: Λαμία- ΑΕΚ και στις 7 και μισή: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος.

Και ο καιρός

Τοπικές νεφώσεις στην Αττική. Θερμοκρασία έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα