back to top
36.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

36.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Στην απόφασή του να προχωρήσουν σε εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού στις 10 Μαρτίου επιμένει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε ότι θα σεβαστεί ότι αποφασίσουν οι σύνεδροι αλλά εξήγησε  ότι δεν γίνεται να μην γίνουν εκλογές τώρα και είπε ότι μόνη διέξοδος είναι να δοθεί ο λόγος και πάλι στα μέλη του κόμματος. «Μπήκα στο συνέδριο ολόκληρος, πώς γίνεται να βγω κομμένος κομματάκια;» διερωτήθηκε, επικαλούμενος ότι ο «ιστορικός μας ηγέτης», Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε εκλογές και ότι η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ήδη την υποψηφιότητά της. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι “Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ούτε στην εσωκομματική δημοκρατία υπάρχουν αδιέξοδα, κάντε ένα κουράγιο και δώστε λύση τώρα, εκλογές στις 10 Μαρτίου τώρα και άμεσες καταστατικές αλλαγές”. 

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος επανέλαβε την πρόταση ομάδας στελεχών να μην διεξαχθούν εκλογές για νέο πρόεδρο του κόμματος. Το συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη”, τόνισε χαρακτηριστικά. 

Η Όλγα Γεροβασίλη απευθυνόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι εάν ανακαλέσει τη φράση Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε, σταματάμε εδώ. Στην Αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν 

Μετά απευθυνόμενος στους συνέδρους ο Στέφανος Κασσελάκης είπε” Ας συνειδητοποιήσουν όλοι ότι δεν είστε σκάκι”. 

Το μήνυμα της συνέχισης του διαλόγου με τους αγρότες και της διεκδίκησης αλλαγών στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, από κοινού με τις χώρες της Μεσογείου με στόχο ένα βιώσιμο αγροτικό τομέα, στέλνει ο πρωθυπουργός, μέσα από την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου. Σημειώνει επίσης ότι σύντομα θα επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλία και θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των αγροτών. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται επίσης, μεταξύ άλλων, στην έναρξη λειτουργίας απογευματινών χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία και υπογραμμίζει ότι θα αξιοποιηθούν πόροι -60 εκ. ευρώ- από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες με το κόστος των επεμβάσεων.  

Από σήμερα το απόγευμα αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με την επικαιροποίηση του δελτίου της ΕΜΥ, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να πλήττουν αρκετές περιοχές της χώρας. Τα έντονα φαινόμενα που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις. 

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν:  

Στις 4 και μισή: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ. Στις 5: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ. Στις 6: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. 7 και μισή: Άρης – Βόλος και στις 8: Παναθηναϊκός – Κηφισιά.  

Και ο καιρός…   

Νεφώσεις στην Αττική, με τοπικές βροχές από το απόγευμα, που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Θερμοκρασία  έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα