back to top
23.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

23.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ με ανατροπή κέρδισε 4-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε επίσης

Ως πρώτη της βαθμολογίας θα πάει στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της η ΑΕΚ αφού, σε ένα ματς που είχε περισσότερο σασπένς του αναμενομένου, χάρη στον ΠΑΣ Γιάννινα, επικράτησε με το εμφατικό 4-2!

Αφού πρώτα, πάντως, χρειάστηκε να γυρίσει το ματς από 1-2 το οποίο είχε κάνει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» εξουδετερώνοντας το αρχικό της προβάδισμα.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Σιμάνσκι. Ο Άμραμπατ τον τροφοδότησε και ο Πολωνός με προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Ο ΠΑΣ απάντησε στο 35′. Ο Τσαούσης εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζίμας πήρε την κεφαλιά και ο Σομποτσίνσκι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους το έφερε τούμπα. Ο Λεό τροφοδότησε τον Τζίμα, αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του Στάνκοβιτς.

Η Ένωση έφερε το ματς στα ίσια με τον Πόνσε. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Αργεντινός φορ με ωραίο άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ανατροπή ήρθε πέντε λεπτά μετά, ξανά από στατική φάση. Ο Ελίασον εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Λιούμπιτσιτς με κοντινή προβολή (μετά από κεφαλιά πάσα του Χατζισαφί) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τρίποντο για την ΑΕΚ κλείδωσε ο Εσέκιελ Πόνσε στο 79ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου ο Αργεντινός φορ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς-Σιντιμπέ (57’ Λιούμπιτσιτς), Βίντα, Χατζισαφί, Πήλιος (78’ Mήτογλου)-Σιμάνσκι (57’ Γιόνσον), Πινέδα-Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ (57’ Μάνταλος)-Γκαρσία (46’ Πόνσε).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γρηγορίου): Σούλης-Σόρια, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Τσαούσης- Λιάσος, Τζίνο (84’ Μπεγκάλα) – Ντεμίρ (64’ Οσέι), Ροσάλες (75’ Κόντε), Τζίμας (75’ Πανάγου) – Λεό (84’ Kύρκος).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα