back to top
28.9 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

28.9 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Κλειστός λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης  είναι από τα απόγευμα, ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού προς Βριλήσσια και Ελευσίνα σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής οδούΟι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν έως τις 08:00 αύριο το πρωί  

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν η οικογένεια και πολλοί Έλληνες στον ‘’χρυσό’’ πρωταθλητή Μίλτο Τεντόγλου κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο στη Γλασκώβη. Ο 25χρονος πρωταθλητής κατέκτησε για δεύτερη συνεχή φορά το χρυσό στο παγκόσμιο κλειστού στίβου με άλμα στα 8 μέτρα και 22 εκατοστά.. Θερμά συγχαρητήρια για την νίκη του απέστειλαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή την ώρα στον τελικό του άλματος επί κοντώ αγωνίζεται  η Κατερίνα Στεφανίδη. Στις 10 παρά είκοσι ο Δημήτρης Τσιάμης στον τελικό του τριπλούν. 

Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή των εκλεκτόρων για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων με μονομάχους τον νυν πρόεδρο και δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.  Τα αποτελέσματα αναμένονται αργά σήμερα τη νύχτα. 

Το πλαίσιο συμφωνίας για μια κατάπαυση του πυρός έξι εβδομάδων στη Γάζα είναι έτοιμο, με τη συμφωνία του Ισραήλ, και εξαρτάται από την ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησηςδιευκρινίζοντας ότι προς το παρόν «οι συνομιλίες συνεχίζονται» για να σφραγισθεί μια συμφωνία πριν από την έναρξη του Ραμαζανιού, σε μία εβδομάδα. Αντιπροσωπεία της Χαμάς μεταβαίνει στο Κάιρο προκειμένου αύριο να λάβει μέρος  στις εν εξελίξη διαπραγματεύσεις, με τη συμμετοχή των ΗΠΑ και του Κατάρ. Αιγυπτιακές πηγές ασφαλείας εκτιμούν ότι ‘’η ολοκλήρωση μιας τελικής συμφωνίας, απαιτεί την αποχώρηση του Ισραήλ από την βόρεια Γάζα, και την επιστροφή των κατοίκων της’’.  

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας με την οποία διευρύνεται το ωράριο των ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων. Σύμφωνα με την απόφαση η πρώτη αποχώρηση μαθητών θα γίνεται στις τέσσερις παρά δέκα και η δεύτερη στις πέντε και μισή το απόγευμα.  

Μεγάλη επιχειρησιακή άσκηση για την αθλητική βία πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η άσκηση με την κωδική ονομασία «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρεσιών από ολόκληρη την Ελλάδα. 

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο, απολογείται την Τρίτη ο Ιρακινός ο οποίος χθες μαχαίρωσε 22χρονη στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας. Η νεαρή κοπέλα παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού μετά και το χειρουργείο που υποβλήθηκε.  

Συνελήφθη 30χρονος Αφγανός για τους εμπρησμούς σε δύο οχήματα, στις οδούς Αγίου Παύλου και Μιχαήλ Βόδα. 

Σε κλίμα συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του θεάτρου συνόδευσαν σήμερα τον αγαπημένο ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο Παπάγου. Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Λευκάδας, της ιδιαίτερης πατρίδας του, και με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, σύσσωμο το ελληνικό θέατρο, φίλοι και συμπατριώτες του αποχαιρέτησαν τον θεατράνθρωπο με το πολύπλευρο ταλέντο και την στοχαστική ματιά. 

 Και ο καιρός…  

Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα