back to top
32.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

32.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Στη φυλακή ο 44χρονος που εμπλέκεται στο κύκλωμα των Σέρβων εκτελεστών

Διαβάστε επίσης

To δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά το τέλος της απολογίας του ένας 44χρονος, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη για εμπλοκή σε υπόθεση ομάδας Σέρβων εκτελεστών, που πρόσφατα εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές ο ρόλος που αποδίδεται στον κατηγορούμενος είναι η φύλαξη και μεταφορά του οπλισμού που χρησιμοποιήθηκε σε πράξεις ανθρωποκτονιών, καθώς και στη συνδρομή μελών της οργάνωσης για να καταφέρουν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε πως μετέφερε ένα αμάξι από την Αθήνα στην Κέρκυρα, χωρίς όμως να γνωρίζει τι περιείχε ούτε και τον σκοπό της μεταφοράς του, ενώ για το κινητό που φέρεται να είχε στην κατοχή του, υποστήριξε πως δεν ήταν ο αποκλειστικός κάτοχος.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή έχουν ασκηθεί βαρύτατες ποινικές διώξεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, που αφορούν μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ένταξης, συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της ηθικής αυτουργίας και της συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της διακεκριμένης οπλοκατοχής.

Μίνα Μουστάκα 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα