back to top
29.2 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

29.2 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

ΔΥΠΑ: Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας και διακοπές Πάσχα με τα voucher κοινωνικού τουρισμού

Διαβάστε επίσης

Τη δυνατότητα χρήσης των voucher κοινωνικού τουρισμού το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και τις ημέρες του Πάσχα, παρέχει η ΔΥΠΑ στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2023-24 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου, με μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή για τους δικαιούχους στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα και αυξημένες τιμές επιδότησης για τους παρόχους.

Οι δικαιούχοι, μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το Μητρώο Παρόχων, κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.

Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα καταλύματα της Ρόδου, της Β. Εύβοιας του Έβρου και της Σάμου, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Εκτός από την διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Η συμμετοχή της γενικής κατηγορίας των δικαιούχων προσδιορίζεται στο 25%, και των πολυτέκνων στο 20%.

Για ΑμεΑ, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα