back to top
19.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

EuroCup: Για την πρόκριση ο Άρης στη Λετονία

Διαβάστε επίσης

Την πρόκρισή του στην οκτάδα του EuroCup θα διεκδικήσει ο Άρης στον αγώνα «νοκ άουτ» των «16» με την Προμετέι στην ουδέτερη Λετονία.

Στη Ρίγα βρίσκεται ο Άρης, εκεί όπου σήμερα στις 19:00-Novasports Prime, θα αντιμετωπίσει σε αγώνα «νοκ άουτ» την Προμετέι για τα playoff του EuroCup και ψάχνει τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης, όπου περιμένει ήδη η Μπουργκ.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τον Προμηθέα το περασμένο Σάββατο για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μιλώντας για την αναμέτρηση ο τεχνικός των «κίτρινων», Γιάννης Καστρίτης, σημείωσε πως: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play-offs. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και “βάθος” στο ρόστερ της.

Η Προμετέι τρέχει πολύ στο transition και σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες με τα επιθετικά ριμπάουντ. Συνεπώς, ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα