back to top
19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έντονο φραστικό επεισόδιο Πολάκη-Πλεύρη στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Θάνου Πλεύρη και του Παύλου Πολάκη, σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, κατά την ακρόαση του πρώην οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος τώρα αναλαμβάνει αναπληρωτής προϊστάμενος του σώματος επιθεώρησης και ελέγχου των καταστημάτων κράτησης.

«Τα αίματα άναψαν» όταν έγινε αναφορά στο γεγονός ότι ο κ. Αθανασίου είχε καταθέσει στο Ειδικό Δικαστήριο για τη δίκη Παπαγγελόπουλου.

«Σκάνδαλο Novartis υπήρχε γιατί οι προστατευόμενοι μάρτυρες χρηματοδότησαν πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Ελλάδα για να καθορίσουν τις τιμές των φαρμάκων», ανέφερε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην υπουργό Υγείας να του απαντά σε έντονο ύφος:«Ο Τσίπρας σε άδειασε, αυτά να τα πεις στον Τσίπρα, όχι σε εμένα».

«Πλεύρη μην κουνιέσαι εσύ. Έχεις άλλες ευθύνες. Λοιπόν, μουρμού , αν άκουγες αυτά που σου λέγαμε θα είχαμε 20.000 λιγότερους νεκρούς», ανταπάντησε ο Παύλος Πολάκης, αποκαλώντας τον βουλευτή της ΝΔ «βαρκάρη του Αχέροντα», καθώς -όπως είπε- παρέλαβε 13.750 νεκρούς και παρέδωσε 35.000 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα