back to top
20.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

20.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Η διεθνής μουσικός  Σtella “solo” στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου, καλεσμένη η διεθνής μουσικός Σtella. 

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, η Σtella γιορτάζει τα δέκα χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του Picking Words, με μια μεγάλη επετειακή συναυλία στο Gagarin 205.

Η Σtella (aka Στέλλα Πολυχρονοπούλου) είναι ποπ τραγουδίστρια-συνθέτρια και εικαστικός. Eίναι η πιο χαρακτηριστική γυναικεία φωνή στην ελληνική electro-pop σκηνή που πλέον γνωρίζει διεθνή αναγνώριση και καλλιτεχνική επιτυχία.

Πλέον η Σtella with a sigma, συνεργάζεται με  την θρυλική  δισκογραφική SUB POP Records, κυκλοφόρησε το 2022  το τέταρτο  album  της και δεύτερο διεθνές της, το υπέροχο “Up and Away”,ενώ ολοκληρώνει και τον επόμενο δίσκο της, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

Για την ιστορία η SUB POP Records, είναι η εταιρεία των Nirvana (και πολλών ακόμη) και είναι μεγάλη στιγμή για έναν καλλιτέχνη να βλέπει να τον καλωσορίζουν στον κατάλογό της.

H Σtella είναι πλέον περιζήτητο διεθνές indie act, οι περιοδείες της γίνονται sold out, το παγκόσμιο ραδιοφωνικό airplay της (μεταξύ πολλών άλλων και στην επίσημη playlist του BBC Radio 6) συνεχίζει εντυπωσιακά, ενώ το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται γεμάτο από ενδιαφέρουσες εμφανίσεις σε headline events και φεστιβάλ ανά την Ευρώπη.

Η Σtella κρατώντας πάντα χαμηλό και γλυκό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια παρά την μεγάλη εξέλιξη, πορεία κι επιτυχία της  και τα χιλιάδες streams στο Spotify , έρχεται αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Αθήνα 984 σε μια τις σπάνιες ραδιοφωνικές  συνεντεύξεις της.

 Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα