back to top
32 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

32 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχασε με σκορ 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο «πρέπει» της αναμέτρησης με συνέπεια να χάσει με σκορ 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Έτσι στις 14 Μαρτίου στην Τούμπα θα πρέπει να κάνει τεράστια υπέρβαση για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Η Ντιναμό ξεκίνησε να πιέζει πολύ ψηλά και με πολλή ενέργεια τον ΠΑΟΚ κλέβοντας αρκετές μπάλες και προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση πάρα πολύ γρήγορα.

Είχε τον έλεγχο του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ, που έκαναν κακές μεταβιβάσεις και αδυνατούσαν να δημιουργήσουν επιθέσεις με σωστές προϋποθέσεις.

Οι Κροάτες έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και ήταν πολύ πιο γρήγοροι στο παιχνίδι τους με συνέπεια να υπάρχει πάντα εκνευρισμός και… συναγερμός στην άμυνα του «Δικεφάλου».
Στο 60′ ο Ντεσπόντοφ μπήκε στη θέση του Τόμας με τον ΠΑΟΚ να παίζει ουσιαστικά χωρίς κλασικό σέντερ φορ, αλλά τα προβλήματα να παραμένουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του.

Οι Κροάτες επέμειναν στο πλάνο τους πιέζοντας στο κέντρο και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ένα ακόμα λάθος στα χαφ του «Δικεφάλου».

Στο 72’ ο Μπατούρινα έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Πέτκοβιτς και η Ντιναμό έκανε το 2-0.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκλεισαν την άμυνά τους, δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να απειλήσει την εστία τους και απλώς περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να βάλουν κι άλλο γκολ.

Οι Θεσσαλονικείς και πάλι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν καν σε επικίνδυνες καταστάσεις, παρά την «πολιορκία» που είχαν στήσει για είκοσι λεπτά με τη Ντιναμό να παίρνει τη νίκη με το τελικό 2-0.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Θεοφίλ-Καθρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούσιτς, Σπίκιτς (73’ Κανέκο), Μπατούρινα, Χότζα (46’ Βίντοβιτς), Πέτκοβιτς (89’ Κουλένοβιτς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (83’ Τζίμας), Τάισον, Κωνσταντέλιας (69’ Μουργκ), Μπράντον (60’ Ντεσπόντοφ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα