back to top
20.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

20.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε κάβα στην Καλλιθέα – Πολλές υλικές ζημιές στην περιοχή

Διαβάστε επίσης

Ισχυρή εκρηξη βόμβας σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα, σε κάβα ποτών στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου, στην Καλλιθέα. Προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές  στο κατάστημα, σε διπλανά κτίρια αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από την ισχυρή έκρηξη σήμανε συναγερμός  στις αστυνομικές Αρχές, και αναστάτωση στην γύρω περιοχή. Από το ωστικό κύμα και οκτώ σταθμευμένα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές.

Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε και κλιμάκιο του Τ.Ε.Ε.Μ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) που ανακάλυψε την εκρηκτική ύλη, το  βραδύκαυστο φυτίλι και έναν πυροκροτητή.

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο Mega, ανέφερε:  “Η κάβα αυτή ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κέντρου που είναι στην πίσω πλευρά. Στο παρελθόν είχαν ξαναβάλει βόμβα, πριν από 8-10 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια από το σπίτι μου και σε όλη τη γειτονιά. Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη αφού σείστηκε η πολυκατοικία”, σημείωσε η κ. Αλεξάνδρα.

Ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας δήλωσε στο ΕΡΤNews:«Στις 3:00 το πρωί πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας από την έκρηξη. Κατεβαίνοντας κάτω είδαμε ότι στην πολυκατοικία απέναντι από την κάβα έχουν σπάσει όλα τα τζάμια. Έχει πέσει η πόρτα, τα σταθμευμένα αυτοκίνητα έχουν διαλυθεί. Από την έκρηξη δεν είδαμε φωτιά από τους πυκνούς καπνούς. Η αστυνομία έφτασε σε 3 λεπτά».

Στο σημείο έσπευσαν και εργάζονται άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα