back to top
32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Champions League: Ανοικτές οι ρεβάνς σε Βαρκελώνη και Λονδίνο

Διαβάστε επίσης

Ακόμα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League βρίσκουν κατόχους την Τρίτη, στις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Νάπολι και Άρσεναλ-Πόρτο.

Μετά τα εισιτήρια που έχουν τσεκάρει οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν, ακόμα τέσσερα παραμένουν ανοικτά και θα δοθούν το επόμενο διήμερο.

Δύο αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» διεξάγονται την Τρίτη, με ώρα έναρξης στις 22:00. Μπαρτσελόνα εναντίον Νάπολι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης και Άρσεναλ κόντρα στην Πόρτο στο «Έμιρεϊτς» του Λονδίνου, με την υπόθεση πρόκριση να είναι ανοικτή και στα δύο ζευγάρια μετά τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς.

Στις 21 Φεβρουαρίου στη Νάπολη η ομώνυμη ομάδα είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με τους Καταλανούς. Το σύνολο του Τσάβι προηγήθηκε στο 60′ με άψογο τελείωμα του Λεβαντόφσκι και είχε τις ευκαιρίες και για ένα μεγαλύτερο προβάδισμα. Ωστόσο, είδε τον Οσιμέν να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Ίνιγο Μαρτίνεθ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 75′.

Την ίδια μέρα στο Πόρτο, οι «δράκοι», όχι μόνο… έσβησαν το παιχνίδι της Άρσεναλ, αλλά χτυπώντας στο 90’+4′ με το «αριστούργημα» του Γκαλένο πήραν, έστω και ισχνό, προβάδισμα πρόκρισης (1-0) ενόψει της αποψινής βραδιάς. Βέβαια, οι «κανονιέρηδες» συνιστούν μια πολύ ποιοτική ομάδα, ικανή για την ανατροπή, όπως αποδεικνύουν και στην Premier League.

Τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από Cosmote Sport 2 HD και Cosmote Sport 3 HD.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα