back to top
28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Champions League: Σε Μαδρίτη και Βεστφαλία τα τελευταία εισιτήρια για τους «8»

Διαβάστε επίσης

Τα δύο τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών του Champions League θα βρουν απόψε τον κάτοχο τους, σε Μαδρίτη και Βεστφαλία.

Η οκτάδα του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στις δύο τελευταίες επαναληπτικές αναμετρήσεις για τη φάση των “16” στις 22:00 (Cosmotesport). Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ κοντράρονται στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», με τους Ιταλούς να έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 του πρώτου αγώνες. Την ίδια ώρα, το Ντόρτμουντ-Αϊντχόφεν είναι εξαιρετικά αμφίρροπο μετά και το 1-1 της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης!

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας από την Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο… χαιρέτησε στα ημιτελικά όταν αποκλείστηκε από το σύνολο του Βαλβέρδε και πλέον χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια πειστική εμφάνιση για να πετάξει εκτός της Ίντερ.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Έχει κατακτήσει ήδη το Σούπερ Καπ, στο πρωτάθλημα έχει απομακρυνθεί από τους διώκτες της και μένει μονάχα η μαθηματική επιβεβαίωση, ενώ πλέον καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά του πρώτου αγώνα.

Ο Γκριζμάν επιστέφει σήμερα, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντιθέτως εκτός για την Ατλέτικο είναι οι Χιμένες, Λεμάρ, Αθπιλικουέτα. Την ίδια ώρα, στην Ίντερ δεν υπολογίζονται οι Αρναούτοβιτς, Αουγκούστο αλλά και οι Κουαδράδο, Σένσι.

Στη Βεστφαλία αναμένεται μια μεγάλη μάχη μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού. Το «Signal Iduna Park» αναμένεται γεμάτο, ελπίζοντας πως θα σπρώξει την Ντόρτμουντ στους «8» της διοργάνωσης. Με την Αϊντχόφεν από την πλευρά της να αναζητά το εισιτήριο για τα προημιτελικά έπειτα από 18 χρόνια.

Η Ντόρτμουντ φέτος κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός τετράδας στην Bundesliga. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, δείχνοντας πως συνέρχεται την κατάλληλη στιγμή ενόψει της σημερινής ρεβάνς, σε αντίθεση με τους Ολλανδούς, οι οποίοι πάνε ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεγάλο πλήγμα ενόψει του σημερινού ματς ο Σλότερμπεκ για την Ντόρτμουντ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ράιερσον. Από πλευράς Αϊντχόφεν, εκτός παραμένουν οι Λανχ, Σαϊμπάρι, ενώ αμφίβολος είναι ο Φέιρμαν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα