back to top
33.9 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

33.9 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Ν. Σοφιανός: Η κυβέρνηση εμπορευματοποιεί περισσότερο την Υγεία και δίνει δισ. για ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς

Διαβάστε επίσης

«Η  κυβέρνηση εμπορευματοποιεί περισσότερο την Υγεία και  την ίδια ώρα δίνει  δισ. ευρώ για ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς, δήλωσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τα πρώτα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία.
Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη υπογράμμισε μεταξύ άλλων:  «Είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να δίνει ψίχουλα για Παιδεία, Υγεία, Κοινωνική Ασφάλιση και να τελειώνει ο μισθός και η σύνταξη στις 15 μέρες του μήνα, για πληρώνουμε εκατομμύρια ώστε να πηγαίνει η φρεγάτα Ύδρα στην Ερυθρά Θάλασσα, εμπλέκοντας μάλιστα τη χώρα σε επικίνδυνα σχέδια. Αυτά είναι προτεραιότητες ενός συστήματος που βάζει τα κέρδη του πάνω από τις ζωές των ανθρώπων και όχι προτεραιότητες του λαού»
 
Εξεταστική για τα Τέμπη
 
«Η κυβέρνηση με μπροστάρη τον πρωθυπουργό, “μπάζωσε” την αλήθεια για το έγκλημα, όπως μπάζωσε και τον τόπο του εγκλήματος, αλλά δεν μπορεί να “μπαζώσει” το αίτημα για την δικαίωση και την απόδοση πολιτικών και ποινικών ευθυνών. Στο Πόρισμα του ΚΚΕ προσωποποιούνται   πολιτικές και ποινικές στον πρωθυπουργό και τους 7 υπουργούς Μεταφορών των τελευταίων κυβερνήσεων». 
 
 
Ευρωεκλογές
«Ο στόχος μας είναι και πολιτικός και ποσοτικός. Υπάρχει μέσα στο λαό μας μεγάλο τμήμα, το 1/3 του λαού είναι αντίθετο με την Ε.Ε. , το μόνο κόμμα που μπορεί να εκφράσει αυτή την αντίθεση είναι το ΚΚΕ, καλούμε τον κόσμο αυτό που νιώθει να το εκφράσει με την ψήφο του στο ΚΚΕ».
Νέα Δημοτική Αρχή
«Οι νοοτροπίες αλλάζουν. Η πολιτική δεν αλλάζει. ‘Όλες οι δεσμεύσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής συνεχίζονται από τη νέα, όπως για παράδειγμα τα εκατομμύρια της διπλής ανάπλασης, στην οποία δεσμεύεται η διοίκηση Δούκα να ακολουθήσει τον δρόμο Μπακογιάννη.  Το χάλι της καθημερινότητας στην Αθηνά συνεχίζεται κι εμείς θα συνεχίζουμε να πιέζουμε και τη νέα διοίκηση για να αλλάξει αυτό».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα