back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Έχεις φανταστεί πως είναι να ψάχνεις για έναν άνθρωπο που μπορεί να σώσει εσένα ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο απλά προσφέροντας γρήγορα και ανώδυνα λίγο από το αίμα του;

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, όπως και η προσπάθεια του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), για την διασφάλιση επαρκών και ασφαλών αποθεμάτων αίματος για κάθε συμπολίτη μας που το χρειάζεται.

Η αιμοδοσία επιστρέφει ξανά στο φιλόξενο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (www.serafio.gr), που με τόση επιτυχία έχει φιλοξενήσει μεγάλες δράσεις αιμοδοσίας του Ε.ΚΕ.Α., ιδιαίτερα σε δύσκολες για τους πολίτες περιόδους (πανδημία SARS-CoV-2), αποτελώντας έναν καλαίσθητο, άνετο και ασφαλή χώρο που προσελκύει πολλούς νέους ανθρώπους αλλά και αθλούμενους από όλη την Αθήνα.

Όσοι εθελοντές αιμοδότες έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν και πάλι μια αιμοδοσία του Ε.ΚΕ.Α στο Σεράφειο, γνωρίζουν ότι αποτελεί μια εμπειρία τόσο ευχάριστη και ολοκληρωμένη που να καθιερώνεται στη συνείδηση των αιμοδοτών ως μια γιορτή συμμετοχής και μοιράσματος που να θέλει να την βιώσει ξανά με την πρώτη ευκαιρία.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας προσκαλεί σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου από τις 14.30 έως τις 18.30μμ. στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) για μια έμπρακτη έκφραση ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας, που χρειάζονται αίμα για να είναι υγιείς και λειτουργικοί καθημερινά.

Στο χώρο παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης για τους επισκέπτες, κάτι που καθιστά την προσέλευση των ενδιαφερόμενων εθελοντών αιμοδοτών ακόμα πιο εύκολη.

Τηλεφωνικά ραντεβού, στα 2132146716 και 2132146726, Τρίτη 12:3 και Τετάρτη 13:3, 9.00-14.30

Ψηφιακά ραντεβού μέσω της νέας εφαρμογής & Δίνουμε αίμα & για κινητά

App store (iOS):

https://bit.ly/appStore-DinoumeAima

Google play (android):

https://bit.ly/googlePlay-DinoumeAima

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:

 Να είσαι 18-65 ετών

 Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία

 Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες

 Εάν έχεις κάνει τατουάζ ή piercing να έχουν παρέλθει 4 μήνες

Μην ξεχνάς, Την Πέμπτη έχεις ραντεβού για #αιμοδοσία!

Με την υποστήριξη του Αθήνα 9,84, του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα