back to top
28.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

28.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Indian Wells: Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Indian Wells περιλαμβάνει τους 4 αγώνες των προημιτελικών στο ταμπλό των ανδρών με το παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να κλέβει την παράσταση.

Οι δύο παίκτες θα αγωνιστούν όχι πριν τα μεσάνυχτα, στο 3ο παιχνίδι του κεντρικού court, με τον κάτοχο του τίτλου, Αλκαράθ, να βρίσκεται απέναντι σε ένα από τους ελάχιστους παίκτες που του προκαλεί πολλά προβλήματα.

Το παιχνίδι αυτό θα ακολουθήσει ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον ματς αυτό του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Χόλγκερ Ρούνε που θα πραγματοποιηθεί στις 03:00 GR. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν (2023) και οι δύο σε ATP Masters τουρνουά και μάλιστα σε χώμα, με τον κάθε παίκτη να έχει από μια νίκη.

Στους δύο προημιτελικούς του κάτω μέρος του ταμπλό, τα φαβορί υπάρχουν, ωστόσο θα πρέπει να επιβεβαιωθούν. Στο πρώτο χρονικά προημιτελικό που θα γίνει στο Stadium 2 (20:00 GR), ο αήττητος και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του κόσμου, Γιάνικ Σίνερ θέλει να κάνει το 16-0 φέτος, αλλά και να διατηρθεί σε τροχιά Νο2 ελίζοντας σε…στραβοπάτημα του Αλκαράθ, κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, τον 22χρονο Γίρι Λεχέτσκα, στη πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Αμέσως μετά (όχι πριν τις 21:30 GR) σειρά θα πάρουν οι Κάσπερ Ρουντ και Τόμι Πολ, με τον Νορβηγό να κυριαρχεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (4-1) με τη μοναδική πρόκριση του Αμερικάνου να βρίσκεται στο 2017 με τον Ρουντ να εγκαταλείπει στο 3ο set.

πηγή tennis24

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα