back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αλταμιράνο: Σε σταθερή κατάσταση ο μεσοεπιθετικός της Εστουδιάντες, που κατέρρευσε στο ματς με την Μπόκα

Διαβάστε επίσης

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την κατάρρευση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού της Εστουδιάντες Λα Πλάτα, Χαβιέρ Αλταμιράνο, στην αναμέτρηση με τη Μπόκα Τζούνιορς.

Λίγες ώρες μετά από τα αδιανόητα επεισόδια στο φινάλε του Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε στο Παπάρα Παρκ της Τραπεζούντας, στην άλλη γωνιά του κόσμου, στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Εστάδιο Χόρχε Λουίς Ίρτσι, η κατάρρευση ενός ποδοσφαιριστή στη διάρκεια της αναμέτρησης Εστουδιάντες Λα Πλάτα – Μπόκα Τζούνιορς οδήγησε σε διακοπή στο 27ο λεπτό (0-0).

Ο Χαβιέρ Αλταμιράνο (24 ετών, μεσοεπιθετικός) σωριάστηκε -χωρίς να έχει προηγηθεί επαφή- στον αγωνιστικό χώρο, με συμπαίκτες και αντιπάλους να τρομάζουν, να χάνουν την ψυχραιμία τους, να ζητούν την άμεση είσοδο των γιατρών και να αντιμετωπίζουν με πολύ έντονα συναισθήματα την κατάσταση.

Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, στο Ιατρικό Ινστιτούτο Πλατένσε, με τις ευχές όλων να αναρρώσει γρήγορα και να μην έχει υποστεί σοβαρή βλάβη.

Με ανακοίνωσή της η Εστουδιάντες Λα Πλάτα γνωστοποίησε ότι ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Συγκεκριμένα, με post στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter ανέφερε:

“Ο παίκτης μας Χαβιέρ Αλταμιράνο είχε επιληπτικό επεισόδιο. Βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση και να κάνει εξετάσεις. Η αξονική που έκανε δεν έδειξε κάποια προφανή παθολογική αιτία. Είναι σε σταθερή κατάσταση. Λόγω της κατάστασης ο αγώνας διακόπηκε στο 27ο λεπτό από τον διαιτητή”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα