back to top
30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Ολυμπιακός: Νίκη με Βιλερμπάν για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα του από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (21:15-Novasports Prime) για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ψάχνοντας αντίδραση μετά την ήττα του από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει άμεσα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στην προσπάθειά του να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια της φετινής Ευρωλίγκας στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, η οποία σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τόσο τον Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, όσο και τον τραυματία Μιλουτίνοφ.

Η Βιλερμπάν βρίσκεται κολλημένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 7-23, όμως μπορεί να κάνει… ζημιές, όπως απέδειξε και με την απρόσμενη νίκη της με 84-80 επί της Εφές, την προηγούμενη εβδομάδα. Στο πρώτο της παιχνίδι για την τελευταία διαβολοβδομάδα της σεζόν, το πάλεψε, αλλά προδόθηκε από την άμυνά της και ηττήθηκε με 98-90 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα