back to top
30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Παναθηναϊκός: Κομβικό το ματς με την Μπαρτσελόνα με στόχο την τετράδα

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Συνεχίζοντας τη «διαβολοβδομάδα», ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ στις 21:15, NovaSports Prime, για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εύκολη και σημαντική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 89-76 στο Βελιγράδι, ανεβαίνοντας στο 19-11 και στην τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Πλέον, με 4 ματς να απομένουν στην κανονική περίοδο, το «τριφύλλι» ψάχνει κάθε πιθανή νίκη έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει στον στόχο, που είναι το πλεονέκτημα έδρας.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα προέρχεται από μία πολύ αρνητική εμφάνιση. Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν από την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη με 88-74, με αποτέλεσμα να βλέπουν πλέον ακόμη και τη δεύτερη θέση, την οποία κρατούσαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, να απειλείται.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόσα να επιστρέφει στις προπονήσεις την Πέμπτη και ίσως μπορεί να βρίσκεται στη 12άδα, κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο, και μένει να φανεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Τούρκο προπονητή. Εκτός θα βρίσκεται και πάλι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Από την άλλη πλευρά, πλήρης αναμένεται να παραταχθεί η Μπαρτσελόνα.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα