back to top
36.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

36.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Τρεις άνθρωποι απελευθερώθηκαν πριν από λίγο από το καφέ όπου κρατούνταν όμηροι στην πόλη Έντε της Ολλανδίας ενώ η κατάσταση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία. Ο αριθμός των ομήρων δεν έχει γίνει επισήμως γνωστός. Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τέσσερα με πέντε άτομα.

Ειδικές μονάδες της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στον τόπο του επεισοδίου, 150 κατοικίες εκκενώθηκαν και ζητήθηκε από τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή, ενώ το κέντρο της πόλης έχει κλείσει για την κυκλοφορία. Η αστυνομία διευκρίνισε πως δεν υπάρχει ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατικό επεισόδιο.

Στο Μοσχάτο περιοδεύει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων με σκοπό την επαφή με τους πολίτες. Στο επίκεντρο της ομιλίας του στην κεντρική πλατεία η ακρίβεια και τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο απόσπασμα που απομονώθηκε από την ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, την περασμένη Πέμπτη, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σημειώνοντας ότι όσο και αν κάποιοι πορεύονται με ψέματα και διαστρεβλώσεις, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να «μπαζωθεί» η αλήθεια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Σεράφειο ο πρώτος μαραθώνιος καινοτομίας, τις εργασίες του οποίου, άνοιξε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, καλώντας τους συμμετέχοντες να αναδείξουν τα ταλέντα τους προς όφελος του κοινού καλού. Την συμμετοχή του Δήμου Αθηναίων στη “Σύμπραξη για την Πράσινη Εκπαίδευση” προσυπέγραψε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Οικολογικά Σχολεία”, όπου βραβεύτηκαν 114 σχολικές μονάδες για τις οικολογικές τους δράσεις. Η Αθήνα έγινε ο πρώτος δήμος παγκοσμίως που προχωρά σε αυτή την κίνηση που θα απλωθεί σε 85 χώρες του πλανήτη. Ο κ. Δούκας στον χαιρετισμό του κάλεσε και τις υπόλοιπες δημοτικές αρχές της χώρας να ακολουθήσουν την πρωτοβουλία ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη μιας μεγάλης “οικολογικής συμμαχίας, με μπροστάρη τη νέα γενιά στην προσπάθεια για την αποτροπή των συνεπειών της κλιματικής κρίσης”.

Εκτός λειτουργίας σήμερα και αύριο ο σταθμός του Μετρό, Αγία Βαρβάρα, λόγω εργασιών εγκατάστασης ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Επιστρέφει από αύριο η θερινή ώρα. Στις 3 τα ξημερώματα οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μια ώρα μπροστά και να δείξουν 4.

Στην αθλητική επικαιρότητα… και για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ παίζουν:

στις 3: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης.

Πέντε και μισή: Βόλος – Κηφισιά.

Επτά και μισή: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός και

στις 8: ΟΦΗ – Ατρόμητος.

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική, με λίγες αραιές νεφώσεις. Θερμοκρασία έως 25 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα