back to top
24.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

24.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Υπ. Παιδείας: Εγκύλιος προς τους εκπαιδευτικούς για την ολοκλήρωση της ύλης των πανελλαδικών

Διαβάστε επίσης

Εγκύκλιο προς τους εκπαιδευτικούς, στους οποίους υπενθυμίζει ότι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διδακτέα – εξεταστέα ύλη των μαθημάτων της τρίτης λυκείου που θα εξεταστούν στις πανελλαδικές εξετάσεις έως τη λήξη των μαθημάτων έστειλε το υπουργείο Παιδείας.

Στην εγκύκλιο το υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι «μετά τη Γ ́ φάση της καταχώρισης της διδακτέας – εξεταστέας ύλης των μαθημάτων που εξετάζονται πανελλαδικά, διαπιστώθηκαν καθυστερήσεις στη διδασκαλία της ύλης. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι Διευθυντές των Γενικών Λυκείων και Λυκείων Ε.Α.Ε., σε συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων /-ουσών, να προβαίνουν σε αναμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος με σκοπό την ολοκλήρωση της ύλης».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το υπουργείο Παιδείας δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία λήξης των μαθημάτων, οπότε οι εκπαιδευτικοί δεν γνωρίζουν ακριβώς πόσο χρόνο έχουν μπροστά τους για την ολοκλήρωση της ύλης, ενώ αυξάνονται οι φωνές για μείωση της ύλης, τόσο από τους εκπαιδευτικούς, όσο και από τους μαθητές και τους γονείς.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα