back to top
26.5 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

26.5 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Κ. Δημογλίδου για τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγ. Αναργύρων: Γεννιούνται ερωτήματα για την ΕΛΑΣ-Πρέπει να βρούμε τι δεν έγινε σωστά

Διαβάστε επίσης

«Γεννιούνται πολλά ερωτήματα και για την ΕΛΑΣ, καθώς πρέπει να βρούμε τι δεν έγινε σωστά εκείνο το βράδυ…. Να βρούμε όντως αν υπήρξαν παραλείψεις και να τις διορθώσουμε» δήλωσε στον ΑΘΗΝΑ 984 η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, για τη νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, με θύμα την 28χρονη Κυριακή που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Μιλώντας στον Γιώργο Αποστολίδη για το φρικτό έγκλημα που έχει προκαλέσει οργή και θλίψη στην κοινωνία, η κυρία Δημογλίδου  έκανε σαφές πως εκτός από το ότι   «πρέπει να δούμε αν εκτιμήθηκε σωστά ο κίνδυνος για την άτυχη κοπέλα κι αν έγιναν οι δέουσες ενέργειες»  οφείλει να εξεταστεί και το «αν  κάποιες φορές πρέπει ενδεχομένως να παραβιάζεται και το πρωτόκολλο της ΕΛΑΣ προκειμένου να γίνεται ένα βήμα παραπάνω για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή».

Και συμπλήρωσε ότι «Δεν πρέπει να μείνει κανένα σκοτεινό σημείο και αν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις, οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα