back to top
29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Προσωρινά ελεύθεροι οι μαθητές που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή τους

Διαβάστε επίσης

Εφιαλτική κατάληξη είχε για έναν 15χρονο από το Πήλιο η τριήμερη σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο πατέρας του στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο 15χρονος γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του τα ξημερώματα του Σαββάτου κι ενώ κοιμόταν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν. Για την πράξη συνελήφθησαν τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 15 ετών που κατηγορούνται για προσβολή γενετήριας αξιοπρέπειας

Όπως αναφέρει η ertnews στη συνέχεια και οι τρεις αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν σε δίκη στις 21 Νοεμβρίου του 2024. Απολογούμενοι, ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για ένα αστείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στη διάρκεια της εκδρομής, όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν μαθητές και συνοδοί καθηγητές και ενώ ο ίδιος κοιμόταν στο δωμάτιο μόνος καθώς ο συγκάτοικός του, περιφερόταν στο ξενοδοχείο και η πόρτα του δωματίου ήταν κλειστή, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του ανήλικο δράστη, μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο έτερο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ανήλικοι δράστες επίσης μαθητές της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου, οι οποίοι γελούσαν με τις πράξεις του πρώτου στον παθόντα.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας – ανηλίκων.

Οι γονείς σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν, ενώ κλήθηκε και μετέβη για εξέταση και η Διευθύντρια του Γυμνασίου.

Παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική εξέταση του θύματος και η προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Newsroom Αθήνα 9.84 με πληροφορίες από την ertnews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα