back to top
20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Θ. Γλαβίνας: Να συμμορφωθεί η ΑΔΑΕ με την απόφαση του ΣτΕ

Διαβάστε επίσης

«Ελπίζω η κυβέρνηση να μην υπονοεί οτιδήποτε με τις αναφορές ότι χρειάζεται απόφαση της ολομέλειας της ΑΔΑΕ για να τηρηθεί η απόφαση του ΣτΕ και να ενημερωθεί για του λόγους της παρακολούθησης του ο κ. Ανδρουλάκη. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι η κυβέρνηση μπορεί να σκαρφιστεί οτιδήποτε ή να βάλει το όποιο εμπόδιο» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Ο κ. Γλαβίνας μάλιστα υπενθύμισε πως «εκκρεμεί και η απόφαση για τη νομιμότητα της σύνθεσης της ΑΔΑΕ» και πρόσθεσε πως «η απόφαση του ΣτΕ σε κάθε περίπτωση μιλάει για συμμόρφωση της Αρχής και γνωστοποίησης των λόγων παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη. Αυτό που μένει είναι να καθαρογραφτεί η απόφαση και να επιδοθεί, πιθανώς και εντός της εβδομάδας στην ΑΔΑΕ, η οποία μετά θα πρέπει να συμμορφωθεί».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ τον κ. Ράμμο επισήμανε ότι είναι ένας άνθρωπος που δέχθηκε θρασύδειλες επιθέσεις και εκφράσεις. «Ό,τι κάνει, το κάνει με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα».

Τέλος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να απολογηθεί αντί να κρύβεται και να συγκαλύπτει, αναφέρθηκε στις πτυχές του παράνομου λογισμικού predator, της αναγκαίας διασταύρωσης με τη λίστα της ΕΥΠ και της παράνομης εξαγωγής του και αναρωτήθηκε:

«Οι άλλοι, οι υπουργοί και οι αρχηγοί του στρατεύματος που παρακολουθούντο θα πάνε να ασκήσουν μετά και την απόφαση του ΣτΕ το δικαίωμα τους  όπως έκανε ο κ. Ανδρουλάκης; Η συγκάλυψη και η ατιμωρησία πρέπει να καταπολεμηθούν και να αποκαλυφθεί η αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γλαβίνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα