back to top
30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Τους τρόπους «απάντησης» στην ιρανική επίθεση που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, πλήττοντας την αεροπορική βάση Νεβατίμ εξετάζει το Ισραήλ. Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ που θα συνεδριάσει εκ νέου και σήμερα ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ Χέρτζι Χαλεβί δήλωσε ότι η πυραυλική επίθεση του Ιράν θα απαντηθεί. Η Wall Street Journal επικαλούμενη δυτικούς αξιωματούχους, αναφέρει ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να προχωρήσει ακόμη και σήμερα σε μια επιχείρηση αντιποίνων κατά του Ιράν.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, το Ισραήλ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σκληρά αντίποινα κατά του Ιράν τα οποία «ελπίζει ότι δεν θα πυροδοτήσουν έναν περιφερειακό πόλεμο».

H Ουάσινγκτον είναι δεσμευμένη στην ασφάλεια του Ισραήλ και, παράλληλα, δεσμεύεται να προστατεύσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ και των εταίρων τους στην περιοχή, επανέλαβε ο αμερικανός πρόεδρος ΤΖο ΜΠάιντεν, υποδεχόμενος στο Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό του Ιράκ Σία αλ Σουντάνι.

Το Ιράν δεν επιθυμεί αύξηση των εντάσεων αλλά θα απαντήσει άμεσα και πιο σθεναρά από ό,τι προηγουμένως, αν το Ισραήλ προχωρήσει σε αντίποινα, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιρ-αμπντολαχιάν στον Βρετανό ομόλογό του, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιούν διαδικτυακά αύριο οι υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε.

Τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ, παρουσίασε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτακης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών. Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται οι Φρέντι Μπέλερη, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Αυτιάς καθώς και σειρά στελεχών προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο Πύρρος Δήμας, η Βούλα Πατουλίδου, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, και ο Σπύρος Καρανικόλας.

«Ψηφίζουμε για μια ισχυρή ΝΔ σε μία Ευρώπη που αλλάζει», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
“Ακούω που λένε “στείλτε μήνυμα”. Εγώ θα σηκώσω το γάντι και θα πω στείλτε μήνυμα σταθερότητας”, ενώ ζήτησε από όλους να πάρουμε τις ευρωεκλογές πολύ στα σοβαρά και να πολεμήσουμε την χαλαρή ψήφο.

Ο Νίκος Παππάς, ο Νίκος Φαραντούρης και η Σοφία Μπεκατώρου είναι μεταξύ άλλων των 35 υποψηφίων που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές μετά την καταμέτρηση των ψήφων των μελών και των φίλων του κόμματος συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψηφίων. Αναλυτικά όλοι οι υποψήφιοι στον ιστότοπο στου σταθμού μας στο www.athina 984.gr.

Με κυρίαρχα αιτήματα την ουσιαστική αύξηση μισθών και τη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ προχωρούν αύριο Τεταρτη σε 24ωρη πανελλαδική απεργία. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί σε ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ. Λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν εννέα το πρωί με εννέα το βράδυ. 24ωρη απεργία στα τρένα και τον προαστιακό, ωστόσο η Hellenic train ανακοίνωσε ότι κάποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν με προσωπικό ασφαλείας. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια. Σήμερα απεργούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης.

Για τις 22 Απριλίου ανακοινώθηκε η Συνάντηση αντιπροσωπειών από την Ελλάδα και την Τουρκία, με αντικείμενο τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Ποσό ύψους 101 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να υλοποιηθούν περισσότερα από 40 σημαντικά έργα και δράσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της πρωτεύουσας, θα διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής, στον Δήμο Αθηναίων, όπως ανακοινώθηκε στη συνάντηση του Νίκου Χαρδαλιά με τον Χάρη Δούκα.

«Δέσμευσή μας είναι να αποδοθούν γρήγορα τα έργα στους πολίτες της Αθήνας, ιδίως σε αυτούς που έχουν πιο μεγάλη ανάγκη» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 77-71 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Τοπ 6 της Μπάσκετ Λιγκ και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες, προβλέπονται για σήμερα στην Αττική.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα