back to top
36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Αστυνομικό «μπλόκο» στις συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟ έξω από τα ξενοδοχεία των ομάδων

Διαβάστε επίσης

Με απόφαση της Αστυνομίας απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις οπαδών της ΑΕΚ (στη Νέα Ερυθραία) και του Παναθηναϊκού (στο κέντρο της Αθήνας) έξω από τα ξενοδοχεία που έχουν καταλύσει οι δύο ομάδες ενόψει του μεταξύ τους αγώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα

1) Απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης την 24-4-2024 και ώρα 17:30’ σε ξενοδοχείο στη Νέα Ερυθραία όπου διαμένει η αθλητική αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της «Α.Ε.Κ.», από φιλάθλους του ανωτέρω αθλητικού σωματείου και από ώρα 15:30’ έως 20:30’ της 24-4-2024 κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης σχετικής με την ανωτέρω συνάθροιση καθώς και συνοδείας της αθλητικής αποστολής με μηχανοκίνητη πορεία προς το Γήπεδο «OPAP ARENA», στο αστικό δίκτυο που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους:

Ελ. Βενιζέλου – Ρωμυλίας – Παπαφλέσσα – Αντιγόνης, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.
Ελ. Βενιζέλου – Αγ. Σαράντα – γέφυρα Βαρυμπόμπης – Ν.Ε.Ο.Α.Λ. (ρεύμα προς Πειραιά) – είσοδος Αττικής οδού [από κόμβο Μεταμόρφωσης] – έξοδος Λεωφ. Κύμης – Λεωφ. Καποδιστρίου – Εθνικής Αντιστάσεως – Ελ. Αλαμέιν – Σμύρνης – Πατριάρχου Κωνσταντίνου – υπόγειο παρκινγκ γηπέδου «OPAP ARENA».

2) Απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης την 24-4-2024 και ώρα 17:00’ σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας όπου διαμένει η αθλητική αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο.», από φιλάθλους του ανωτέρω αθλητικού σωματείου και από ώρα 15:00’ έως 20:30’ της 24-4-2024 κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης σχετικής με την ανωτέρω συνάθροιση καθώς και συνοδείας της αθλητικής αποστολής με μηχανοκίνητη πορεία προς το Γήπεδο «OPAP ARENA», στο αστικό δίκτυο που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους:

Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου – Αντήνορος – Μισθού – Ευφρονίου.
Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου – Μιχαλακοπούλου – Λεωφ. Μεσογείων – Λεωφ. Κατεχάκη.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα