back to top
30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 02:00

Διαβάστε επίσης

Ισχυρές συστάσεις από τους ειδικούς στις ευπαθείς ομάδες λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα και των υψηλών θερμοκρασιών.

Η προσέλευση ασθενών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία της χώρας είναι ιδιαίτερα αυξημένη με κυριότερα συμπτώματα την δύσπνοια, τον βήχα, το θωρακικό άλγος και τον ερεθισμό στα μάτια.

Σύμφωνα με το meteo.gr, η σκόνη θα αρχίσει να υποχωρεί από σήμερα το πρωί και αναμένεται να έχει μειωθεί έως το μεσημέρι, καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς.

«Η αποχή στις εκλογές δεν είναι λύση», τονίζει ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην επιστολική ψήφο. Με βίντεο στο TikTok, υπενθυμίζει ότι τη Μεγάλη Δευτέρα λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης στην πλατφόρμα epistoliki.ypes.gov.gr, και πως ήδη έχουν υποβληθεί περισσότερες από 115.000 αιτήσεις.

«Κάθε φορά που συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία, όποιο κόμμα και αν στηρίζετε, στηρίζετε την ίδια τη Δημοκρατία», καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Αίτημα για διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για το θέμα της ακρίβειας κατέθεσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στη Βουλή για την οικονομία», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές ενώ χαρακτηρίζουν το γεγονός περίεργο καθώς όπως επισημαίνουν, η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να καλλιεργεί ακόμη και σήμερα τη λογική των λεφτόδεντρων.

Στις 9 Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα αλλά η κυβερνητική αλαζονεία που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο Αγορά, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τον Μάρτιο, ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα ήταν υπερ-τετραπλάσιος από τον μέσο όρο της ΕΕ.

Δώδεκα κακουργήματα και περισσότερα από 15 πλημμελήματα ο απολογισμός της ποινικής δίωξης που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του αστυνόμου Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη καθώς και για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στη διεθνή επικαιρότητα,

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε το βράδυ ότι εξαπέλυσε επίθεση με «δεκάδες» ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τον θάνατο δύο αμάχων σε «ισραηλινό» βομβαρδισμό σπιτιού στην πόλη Χανίν του νοτίου Λιβάνου.

Χθες τα ισραηλινά πλήγματα εντάθηκαν σε όλη τη Γάζα, ενώ ο στρατός διέταξε νέες εκκενώσεις στα βόρεια της λωρίδας, προειδοποιώντας τους αμάχους ότι βρίσκονται σε «επικίνδυνη ζώνη μάχης».

Στην αθλητική σας ενημέρωση: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91 μέσα στο ΟΑΚΑ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

ΚΑΙΡΟΣ:

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα