back to top
14.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

14.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Madrid Open: Πρεμιέρα στο τουρνουά της Μαδρίτης

Διαβάστε επίσης

Ξεκινάει σήμερα Τετάρτη το τουρνουά στη Μαδρίτη το οποίο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά προετοιμασίας για το Γαλλικό Όπεν που πλησιάζει.

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν αγώνες για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης ενώ από την Παρασκευή θα ριχτούν στη μάχη τα μεγάλα ονόματα που έχουν bye στην πρεμιέρα.

Στους άνδρες, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μονφίς-Νταρντέρι στο κεντρικό court του Caja Magica (16:00GR) από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του 12-Τέιλορ Φριτς στη φάση των “64” ενώ στον τελευταίο αγώνα του Manolo Santana θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ντίαζ Ακόστα κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, με τον 26-Τόμας Ετσεβερί να περιμένει στο 2ο γύρο.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει και η αναμέτρηση του Θανάση Κοκκινάκη με τον Τζακ Ντρέιπερ στο Arantxa Sanchez Stadium (17:30GR) ενώ τον αντίπαλό του θα μάθει και ο δις υπερασπιστής του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ που θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σεφτσένκο-Ρίντερκνες.

Στο γυναικείο ταμπλό που ξεκίνησαν οι αγώνες από την Τρίτη, το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει η Πάολα Μπαντόσα που θα αντιμετωπίσει (12:00GR) την qualifier συμπατριώτισσά της, Τζέσικα Μπούζας Μανέιρο, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει το Νο9 του ταμπλό Γέλενα Οσταπένκο στον επόμενο γύρο.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο court των Μαδριλένικων εγκαταστάσεων, η Ναόμι Οσάκα θα αντιμετωπίσει την lucky loser, Γκρι Μίνεν ενώ ντέρμπι από τα παλιά θα διεξαχθεί στο Manolo Santana ανάμεσα στην Καρολίν Βοζνιάκι και την Σάρα Εράνι.

Τέλος, η Έμα Ραντουκάνου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Μαρία Λούρδες Κάρλε.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα