back to top
16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ναδάλ: “Δεν θα παίξω στο Παρίσι αν είμαι σε αυτήν την κατάσταση”

Διαβάστε επίσης

Ο Ράφα Ναδάλ, λίγο πριν την 20η πρεμιέρα του στη Μαδρίτη αποκάλυψε ότι αν δεν βελτιωθεί η αγωνιστική του κατάσταση δεν θα αγωνιστεί στο Παρίσι, ωστόσο θα συνεχίσει να ελπίζει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ τόνισε ότι αυτή θα είναι ίσως η τελευταία φορά που αγωνίζεται στη Μαδρίτη.

“Το να παίζω στη Μαδρίτη ήταν πάντα πολύ ωραίο συναίσθημα για μένα. Η υποστήριξη που έλαβα εδώ δεν νομίζω να την πήρα πουθενά αλλού στον κόσμο. Ανυπομονώ να παίξω ξανά εδώ.”, είπε ο Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου.

“Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος 100%, αλλά είμαι έτοιμος να βγω έξω και να παίξω αύριο και για μένα το σημαντικό είναι ότι μπορώ να το κάνω. Το να παίξω εδώ για τελευταία φορά σημαίνει πολλά. Τουλάχιστον θα απολαύσω ξανά αυτό το γήπεδο όπου έχω ζήσει τόσο όμορφες στιγμές.”

Για την πρεμιέρα του κόντρα στον 16χρονο Ντάργουιν Μπλαντς: “Δεν τον έχω δει να παίζει. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Νέοι παίκτες, με πολλές δυνατότητες. Στο τέλος αυτό που ελπίζω είναι να πάω εκεί έξω και να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Να προσπαθήσω να απολαύσω τις τελευταίες στιγμές εδώ και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα δούμε πως θα είμαι. Ελπίζω να είμαι αρκετά ανταγωνιστικός.”

Για το Roland Garros: “Το ιδανικό θα ήταν να μπορώ να παίξω. Αυτό θα ήταν το θετικό. Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο. Τα συναισθήματα της εβδομάδας δεν ήταν τέλεια και με τη νοοτροπία που έχω ίσως δεν θα έβγαινα να παίξω αν ξεκινούσε αύριο. Ωστόσο, στη Μαδρίτη υπάρχουν πολλά πράγματα, όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι και με οδήγησαν να παίξω για καθαρά προσωπικούς λόγους.”

“Δεν ξέρω τι θα συμβεί τις επόμενες 3 εβδομάδες. Θα παλέψω και θα κάνω πράγματα που πιστεύω ότι πρέπει να κάνω για να προσπαθήσω να παίξω στο Παρίσι. Δεν πρόκειται να παίξω στο Παρίσι όπως είμαι σήμερα. Δεν θα έβγαινα αύριο στο court, αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα παίξω στο Παρίσι μόνο αν δω τον εαυτό μου αρκετά ικανό για να αγωνιστώ καλά. Αν όχι δεν βλέπω το νόημα.”

“Ο κόσμος δεν τελειώνει στο Roland Garros, αν και ήταν το πιο σημαντικό τουρνουά της καριέρας μου, δεν σημαίνει ότι αν δεν παίξω στο Roland Garros όλα θα τελειώσουν εκεί. Υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Όμως δεν πρόκειται να κάνω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή από ό,τι μπορώ να κάνω.”

Ο Ναδάλ θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη κόντρα στον κατά 21 χρόνια μικρότερο του, τον Αμερικανό Ντάργουιν Μπλαντς.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα