back to top
27.5 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση στο δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται ξανά στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ψάχνοντας αντίδραση μετά την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς playoffs.

Μετά το αρνητικό ξεκίνημα στα playoffs, ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR ψάχνει απάντηση, αφού υποδέχεται ξανά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, NovaSports Prime) για το δεύτερο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς στην Ευρωλίγκα.

Οι Ισραηλινοί σόκαραν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο πρώτο παιχνίδι, αφού έφυγαν με το «διπλό» από το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (87-91), παίρνοντας προβάδισμα 1-0 στη σειρά αλλά και το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, το «τριφύλλι» καλείται να αντιδράσει και να πάρει πάση θυσία το ροζ φύλλο, αφού σε περίπτωση νέας ήττας τα πράγματα θα γίνουν υπερβολικά δύσκολα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το πρώτο παιχνίδι. Αντίθετα, για τους Ισραηλινούς υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο Game 1, αν και επιμένει πως θα αγωνιστεί κανονικά.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα