back to top
16.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

16.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Οπαδική βία: Πέντε κατηγορούμενοι έχουν απολογηθεί – Τι ισχυρίζεται ένας εκ της φερόμενης ηγετικής ομάδας

Διαβάστε επίσης

Πέντε κατηγορούμενοι έχουν απολογηθεί μέχρι τώρα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και της κατά περίπτωση συμμετοχής στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Χθες αργά το βράδυ μετά την απολογία του προφυλακίστηκε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, ο οποίος κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία στη δολοφονία Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέγοντας ότι την ώρα των επεισοδίων, δεν βρισκόταν στο γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη”, αλλά σε ταχυφαγείο και πως τότε κατά την προσαγωγή του, είχε ζητήσει το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, που αποδείκνυε την βασιμότητα των ισχυρισμών του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να είπε στην απολογία του ότι μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, του προτάθηκε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Έκτοτε, όπως υποστηρίζει, στοχοποιήθηκε από τις αρχές επειδή δεν θέλησε να καταθέσει επιβαρυντικά στοιχεία για πρόσωπα και γεγονότα που δεν γνωρίζει και επειδή κατά το παρελθόν είχε εμπλοκή με τις αρχές για οπαδικά θέματα.

Τέλος, φέρεται να λέει ότι έχει στοχοποιηθεί και από οπαδούς της ίδιας ομάδας, καθώς υπάρχουν άτομα τα οποία διαγκωνίζονται για το ποιος θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα