back to top
23.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

23.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ε. Λιακούλη: Ζητάμε παραίτηση Κεραμέως εφόσον δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτά που συμβαίνουν στο Υπ. Εσωτερικών

Διαβάστε επίσης

«Υπάρχει σεβασμός στο θεσμό της Δικαιοσύνης και στη λειτουργία της, ωστόσο στην απόφαση για το Μάτι υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα που δεν ξέρουμε πως απαντώνται από την απόφαση», δήλωσε αναφερόμενη στις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση για το Μάτι, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και τομεάρχης Εσωτερικών, Ευαγγελία Λιακούλη.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου η κ. Λιακούλη πρόσθεσε ότι «όλο και πιο συχνά ακούμε πλέον για το ανθρώπινο  ο λάθος και τον επιμερισμό των ευθυνών. Τα ερωτήματα των συγγενών πρέπει να απαντηθούν και μάλιστα τα ερωτήματα αυτά έχουν και πολιτικό περιεχόμενο».

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ζητά παραίτηση Κεραμέως

«Ας σκεφτεί ο καθένας, ανεξάρτητα της πολιτικής του τοποθέτησης, τι άλλο πρέπει να γίνει  στο Υπουργείο Εσωτερικών για να αναλάβει την πολιτική ευθύνη η υπουργός. Είχαμε το e-mail gate και τα στοιχεία που διέρρευσαν από το υπουργείο Εσωτερικών, τώρα έχουμε και διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών και έχουμε μια ανακοίνωση του υπουργείου να μιλάει για “φερόμενη διάρρηξη” εκεί που φυλάσσονται τα πιο σημαντικά στοιχεία του κράτους! Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε την παραίτηση Κεραμέως, εφόσον δεν μπορεί να δικαιολογήσει όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στο υπουργείο εσωτερικών. Θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες από το ΠΑΣΟΚ για αυτή την υπόθεση».

Τροπολογία για την είσοδο ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ

«Απαράδεκτη και επικίνδυνη η διάταξη η οποία ήρθε χωρίς καμία διαβούλευση. Είναι πρωτοφανές αυτό που έγινε για τα ελληνικά δεδομένα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα