back to top
18.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

18.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης για πριμ σε δημόσιους υπαλλήλους: Γνωστές τακτικές εξάρτησης παλαιοκομματικών πολιτικών

Διαβάστε επίσης

«O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. «Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε». Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες» επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του Κ. Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Κασσελάκης καλεί τον πρωθυπουργό «αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα»

«Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση κυβερνητικών στελεχών

«Ο κ. Κασσελάκης, δεν κατάλαβε καν τι ανακοινώθηκε στο υπουργικό», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη. Πριν τελειώσει καν η συνεδρίαση προσθέτουν, μίλησε για πριμ οριζόντιο πριν τις εκλογές, όταν είναι κάτι που σχεδιάζεται εδώ και καιρό, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύστημα στοχοθεσίας και αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και θα καθορίζεται από τους υπηρεσιακούς προϊσταμένους.

Γιώργος Κατσίγιαννης/ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα