back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

24.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης: Η πρώτη μάχη για την πρόκριση στον τελικό

Διαβάστε επίσης

Τη Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την M.Τρίτη η Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. 

Το βράδυ της Τρίτης (22:00-Cosmote Sport 1 HD) αρχίζουν τα ημιτελικά του Champions League, με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στην «Αλιάνζ Αρένα». Μία μέρα αργότερα θα συμβεί το ίδιο στη Βεστφαλία μεταξύ Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν, με τους νικητές των δύο ζευγαριών φυσικά να συναντιούνται την 1η Ιουνίου στον μεγάλο τελικό.

Για την Μπάγερν εδώ και λίγο καιρό ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει είναι το Champions League. Και η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις τους βελτιώνονται κατά πολύ στην κορυφαία διοργάνωση. Από την άλλη η Ρεάλ βρίσκεται μια ανάσα από το μαθηματικό σφράγισμα της κατάκτησης της La Liga και μπορεί να επικεντρωθεί στο Champions League, όπου προέρχεται από μια τεράστια πρόκριση βγάζοντας εκτός του φαβορί για την κατάκτηση, Μάντσεστερ Σίτι.

Στα αγωνιστικά, αρκετά είναι τα ζητήματα στο στρατόπεδο της Μπάγερν. Συγκεκριμένα, αμφίβολοι είναι οι Λάιμερ και Ντε Λιχτ αλλά και ο Σανέ ως προς την ετοιμότητά του. Σίγουρα εκτός ο Κομάν. Μοναδικό σημαντικό πρόβλημα για τη Ρεάλ, η απουσία του Καρβαχάλ που συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στη Σίτι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα