back to top
21.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

21.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Στο “καυτό” ΣΕΦ να κάνει το καθοριστικό βήμα για το Final 4

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs και με τη σειρά στο 1-1 θέλει να πάρει τη νίκη και να γίνει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Final 4.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπαρτσελόνα (21:30, NovaSports Prime) στο ΣΕΦ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague και με τη σειρά στο 1-1 θέλουν τη νίκη που θα τους βάλει σε ρόλο οδηγού για το εισιτήριο του Final 4.

Η παρουσία των Πειραιωτών στη Βαρκελώνη μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρότι ξεκίνησε με μειονέκτημα έδρας, κατάφερε να κάνει το break από το πρώτο, κιόλας, ματς νικώντας με 77-75, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γκος και Κάαναν.

Ο Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τον Κώστας Παπανικολάου να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και να δηλώνει παρών για τις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπαρτσελόνα έδωσε ανάσες στους Γιαν Βέσελι και Ρίκι Ρούμπιο, που δεν αγωνίστηκαν, ενώ προσπάθησε να κάνει διαχείριση στον χρόνο των βασικών παικτών του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα