back to top
20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Βελόπουλος: Ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της Ελληνικής Λύσης ο Κ. Φλώρος

Διαβάστε επίσης

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που αφορά βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του, «ουδέποτε υπήρξε υποψήφιος ή έστω απλό στέλεχος της Ελληνικής Λύσης», ξεκαθαρίζει με δήλωση του ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος.

Αφορμή για την δήλωση Βελόπουλου, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του, στάθηκαν σχετικοί ισχυρισμοί του κατηγορουμένου, τους οποίους χαρακτήρισε μυθεύματα και αδιανόητα ψεύδη. Ο κ. Βελόπουλος μέσα από την ανακοίνωση στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι «θα προσφύγει δικαστικά εναντίον όσων με δόλο «αναπαράγουν τις συκοφαντικές αθλιότητες κατά της Ελληνικής Λύσης και των στελεχών της».

«Ο περιφερόμενος υπόδικος έχει βρει μόνιμο στασίδι στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και διαδίδει ανενόχλητος τα ψεύδη του, πιστεύοντας ότι έτσι θα διασωθεί. Το νέο μύθευμα που διαδίδει, είναι ότι υπήρξε «στέλεχος της Ελληνικής Λύσης»! Πρόκειται φυσικά για αδιανόητο ψεύδος», τονίζει ο κ. Βελόπουλος σε σχετική ανακοίνωση.

Η Ελληνική Λύση και τα στελέχη της, προσθέτει, σεβόμενοι την δικαστική διερεύνηση κακουργημάτων που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν προτίθενται να μετέχουν σε «τηλεδίκες». Επειδή όμως κάποιοι θεωρούν την ευπρέπεια και τον σεβασμό στους θεσμούς ως «αδυναμία», ξεκαθαρίζουμε ότι:

Ο κατηγορούμενος Κ. Φλώρος ουδέποτε υπήρξε υποψήφιος ή έστω απλό στέλεχος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, κ. Βασίλειος Γραμμένος ουδέποτε εξύβρισε τον κατηγορούμενο ή οποιονδήποτε άλλον. Αυτό αποδεικνύεται από το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων και του βιντεοληπτικού υλικού.
Και ο κ. Βελόπουλος, καταλήγει:

«Όσοι, λοιπόν, με δόλο αναπαράγουν τις συκοφαντικές αθλιότητες κατά της Ελληνικής Λύσης και των στελεχών της, θα λογοδοτήσουν ποινικά και αστικά».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα