back to top
16.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

16.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ενήλικες και τρία παιδιά

Διαβάστε επίσης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:10 το βράδυ όταν τα πέντε άτομα διέσχιζαν τον δρόμο στο ύφος του εμπορικού κέντρου στου Ρέντη και το διερχόμενο όχημα τα παρέσυρε.

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το 5χρονο αγοράκι διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγ. Σοφία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αδέλφια του, ένα αγόρι 10 ετων και ένα κορίτσι 8 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγ. Σοφία όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμό τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου.

Η 53χρονη και η 33χρονη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερυθρός με κατάγματα γόνατος και κνήμης αντίστοιχα.

Ο 26χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Δημήτρης Πέρρος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα