back to top
26.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

26.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Ο Πολακισμός είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη πολιτική αντιπαράθεση μετά την πασχαλινή ανάπαυλα είχαν η Νέα Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη από την περιοδεία που πραγματοποιεί στην Ήπειρο.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός καταλογίζει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «χυδαιότητα και αθλιότητα», σημειώνοντας: «Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά». Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό! Κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις. Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος. Να τον χαίρονται».

Σημειώνεται ότι σε διάλογο που είχε νωρίτερα σήμερα στην Ηγουμενίτσα ο Στέφανος Κασσελάκης με πολίτες είπε ότι πατριώτες από λόγια έχουμε χορτάσει. «Πατριδοκάπηλοι υπάρχουν πολλοί» είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Και άλλοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι, συγκαλύπτουν εγκλήματα, κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, αλλά συγκαλύπτουν και ψηφίζουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

«Θα ήταν πραγματικά πολύ διαφωτιστικό για τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να κρύβεται στο Μαξίμου και να συνομιλεί με πολίτες», κάλεσε τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. Καλό θα ήταν η «ευαισθησία» της Νέας Δημοκρατίας να μην περιορίζεται στις συζητήσεις που έχει με πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αλλά στο να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν σε όσους συντέλεσαν στο έγκλημα των Τεμπών, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ήταν πραγματικά πολύ διαφωτιστικό για τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να κρύβεται στο Μαξίμου και να συνομιλεί με πολίτες αποκλειστικά και μόνο σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Να μιλήσει αδιαμεσολάβητα με τον κόσμο και να κατανοήσει τον θυμό που υπάρχει από την συγκάλυψη του εγκλήματος. Τότε ίσως καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει να συγκαλύπτει το άλλο τζάκι του κόμματος του».​

Απόστολος Χονδρόπουλος, Νewsroom Aθήνα 9.84, Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα