back to top
28.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

28.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν στο Παρίσι, θα με φάνε»

Διαβάστε επίσης

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου ενόψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιδιώξει στο Παρίσι να διατηρήσει τον τίτλο του Ολυμπιονίκη στο μήκος, που κατέκτησε στους Αγώνες στο Τόκιο.

Αυτή τη φορά το έργο του θα είναι πιο δύσκολο, καθώς οι Τζαμαϊκανοί θα επιδιώξουν ρεβάνς για ό,τι συνέβη πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όταν ο Τεντόγλου, στο 6ο άλμα, άφησε πίσω του κατά σειρά τους Πίνοκ, Γκέιλ και ΜακΛέοντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας πρωταθλητής:

«Όλοι έχουν τη δίψα αυτοί, ειδικά οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν φέτος, γιατί πέρυσι και σε άλλους αγώνες, πάντα ήταν πρώτος ένας Τζαμαϊκανός και πήγαινα εγώ στην τελευταία προσπάθεια και κέρδιζα, τους το έκανα σε τρεις αγώνες σερί, είναι ενοχλητικό να χάνεις στην τελευταία προσπάθεια, το έχω ζήσει κι εγώ.

Ο πιο έτοιμος κερδίζει πάντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όχι ο καλύτερος, αλλά αυτός που έχει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν πήγα για να κερδίσω στο Τόκιο, έβλεπα τους αντιπάλους μου που ήταν πολύ δυνατοί, εγώ πήγα για μετάλλιο, αλλά μου βγήκε εκείνη την ημέρα και νίκησα. Και τώρα θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι, την πρώτη θέση ποτέ δεν την ξέρεις, ειδικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Στην ερώτηση γιατί πάντα μετά τους αγώνες του δεν χαμογελάει απάντησε: «Δεν μου αρέσει να είμαι για τα δύσκολα, προτιμώ να πηγαίνω στο πρώτο άλμα να κάνω κάτι καλό και να λέω κερδίσαμε από τώρα και να μην έχεις την πίεση.

Στους αγώνες στο Τόκιο και στη Βουδαπέστη ήμουν στην τσίτα για μία ώρα. Μετά για πολλές ώρες μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος, γι’ αυτό δεν χαμογελάω, δεν έχω ενέργεια ούτε να χαρώ, όλες οι αισθήσεις μου είναι πεθαμένες».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα