back to top
30 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

30 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Έσκισε αντίγραφο της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Κ. Βελόπουλος στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για την εξωτερική της πολιτική, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, λέγοντας ότι «κατάντησαν την Ελλάδα καρπαζοεισπράκτορα των Βαλκανίων».

Αφού χαρακτήρισε δουλοπρεπή την στάση του πρωθυπουργού απέναντι στον Ερντογάν, λέγοντας ότι διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα που δεν του επιτρέπουν να ορθώσει ανάστημα και να πει τα μεγάλα «όχι», είπε ότι «η κυβέρνηση ασκεί εξωτερική πολιτική για οίκτο».

Μάλιστα, ο κ. Βελόπουλος σε μια κίνηση φθηνού εντυπωσιασμού, έσκισε αντίγραφο της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι «αν υπήρχε μια πραγματικά λαϊκή και αξιοπρεπής κυβέρνηση, αυτό ακριβώς θα έπρεπε να κάνει».

Κατά τ’άλλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ισχυρίστηκε ότι αν και από το 2016 είχε στα χέρια του το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη που εμφανιζόταν να πουλάει βιβλίο με τα χειρόγραφα του Ιησού, δεν το έπαιξε γιατί -όπως είπε- «εγώ δεν παίζω βρώμικα, όπως άλλοι». Ωστόσο, είπε ότι έχει στη διάθεσή του «δεκάδες βίντεο με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του και αν διαπιστώσει ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να παίζει βρώμικα στην προεκλογική περίοδο, θα τα βγάλει στη φορά και τότε θα κάνουμε πάρτι».

Δημήτρης Ράντος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα