back to top
26 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

26 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Κηφισιά: Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για την καγκελόπορτα που καταπλάκωσε μαθητή σε δημοτικό

Διαβάστε επίσης

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για το ατύχημα με την πόρτα που καταπλάκωσε μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για να συμπληρωθούν τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν ακόμα συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχουν ληφθεί καταθέσεις από γονείς μαθητών, δεν έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που έχει ήδη ζητηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης από την αστυνομία και δεν έχουν περιληφθεί τα στοιχεία για το πώς παρελήφθη το έργο, δηλαδή από ποιον υπεύθυνο, με ποιον τρόπο κλπ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η έρευνα να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την ανάθεση/υλοποίηση του έργου.

Αφού ολοκληρωθεί η έρευνα ο φάκελος θα επιστρέψει στον εισαγγελέα για περαιτέρω αξιολόγηση της υπόθεσης.

Νωρίτερα, ο δήμος Κηφισιάς σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ότι θα προσχωρήσει άμεσα σε καταγγελία της σχετικής σύμβασης με τον εν λόγω εργολάβο και ταυτόχρονα εκκινεί τις κατά νόμο διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες, υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν.

Μίνα Μουστάκα 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα