back to top
24.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

24.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Ανδρουλάκης ανάλωσε το μεγαλύτερο τμήμα της συνέντευξής του μιλώντας για τον Στ. Κασσελάκη

Διαβάστε επίσης

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζουν κομματικές πηγές της Κουμουνδούρου τις αναφορές του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι περί προνομιακής προβολής του Στέφανου Κασσελάκη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα στενοί συνεργάτες του Στέαφνου Κασσελάκη, απαντώντας στον κ. Ανδρουλάκη, ανέφεραν: «Ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ όπου κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως δεν τον προβάλουν όσο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Ταυτόχρονα ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης ανάλωσε το μεγαλύτερο τμήμα της συνέντευξής του  μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη. Μήπως την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στον εαυτό του; Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει προτάσεις και δημιουργεί συζήτηση στην ελληνική πολιτική σκηνή;

Την ίδια στιγμή η Κουμουνδούρου ασκεί κριτική και εναντίον του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με αφορμή τη συνέντευξη του στο open.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN έδειξε να ενοχλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος παρότι δεν βρίσκεται στη Βουλή, έχει παρουσιάσει τεκμηριωμένες προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

«Ενοχλημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου προφανώς η εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είχε σχέση με το όνομά του, γιατί γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και τον αγώνα που δίνει ο Πρόεδρός του για μια καλύτερη ζωή για τον ελληνικό λαό» υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου.
 

Γιώργος Κατσίγιαννης 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα