back to top
30.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

30.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Άγρια κόντρα στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου

Διαβάστε επίσης

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον υπουργό Υγείας να κατηγορεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ότι ασκεί «bulling» και πως ως Πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να οδηγήσει την χώρα σε χρεοκοπία. Είπε δε ότι χρειάζονται ειδικές δυνάμεις για να γλυτώσει κάποιος απο εκείνη.

Άμεση ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου που υποστήριξε ότι «και αλεξιπτωτιστές να στείλετε και ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας από εμένα δεν γλιτώνετε. Θα είμαι παρούσα. Μπροστά σας θα μας βρίσκεται».

Η κόντρα επεκτάθηκε και στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών με την Ζωή Κωνσταντοπουλου να κάνει λόγο για έγκλημα που έχει αποτυπωθεί στην ποινική δίωξη απο την αρμόδια εισαγγελική αρχή. «Δεν συζητιέται ότι έγινε έγκλημα και εσείς επιμένετε να το λέτε δυστύχημα ατύχημα, ότι άλλο εκτός από έγκλημα. Ασχοληθήκατε να καλύψετε τα ίχνη σας και μπαζώσατε τον χώρο, την 1η Μαρτίου και έρχεστε να επικαλείστε το τεκμήριο αθωότητά σας. Τον κόσμο θα ακούσουμε κι όχι εσάς . Κρύβατε την αλήθεια από τον κόσμο ενώ γνωρίζατε ότι δεν ήταν ασφαλή τα τρένα», ανέφερε.

Για πολιτικό και νομικό ενδιαφέρον της Προέδρου να το λέει έγκλημα έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης καλώντας την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να περιμένει την απόφαση της

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που νωρίτερα δέχθηκε «διαμαρτυρίες» γιατί μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, σχολίασε όταν η κ. Κωνσταντοπούλου μιλούσε εντός της Ολομέλειας με το κινητό της, λέγοντας: «Προηγουμένως ο θαλαμοφύλακας της αιθούσης μου έκανε παρατήρηση. Είδατε πως τα φέρνει η ζωή όμως».

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα