back to top
30.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

30.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων για το Φεστιβάλ Κολωνού

Διαβάστε επίσης

Ανοίγει, την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, η πλατφόρμα του Open Call για την υποβολή ολοκληρωμένων καλλιτεχνικών προτάσεων συμμετοχής στο Φεστιβάλ Κολωνού, που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024 στο θέατρο Κολωνού σε μια ιστορική γειτονιά της Αθήνας, στον Λόφο του Ιππίου Κολωνού.

Η υποβολή προτάσεων για το φεστιβάλ γίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://festival.opanda.gr/. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν, θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ Κολωνού:

Ημερομηνία διεξαγωγής: από 10 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024
Open Call: από 27 Μαΐου έως 12 Ιουνίου 2024
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 25 Ιουνίου 2024

Το Φεστιβάλ Κολωνού του Δήμου Αθηναίων, το καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης με τον πολιτισμό και τη ψυχαγωγία, αποτελεί θεσμό για τα πολιτιστικά της δρώμενα.

Το θέατρο Κολωνού, στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού, από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024, θα φιλοξενήσει μοναδικές εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών:

· Θέατρο
· Μουσική
· Χορός

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την Ανοικτή
Πρόσκληση (open call), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email [email protected].

Μείνετε συντονισμένοι για το open call του επόμενου φεστιβάλ.

** Το Φεστιβάλ Κολωνού, είναι ένα από τα τέσσερα φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2024, σε γειτονιές, σε πλατείες και σε πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, στα ανοιχτά θέατρα Γκράβας και Κολωνού και στο Άλσος Γουδή, το πρόγραμμα των οποίων επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα