back to top
28.2 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

28.2 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Εισάγεται σήμερα προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπ. Ανάπτυξης που αφορά στην «ενίσχυση της προστασίας του καταναλωτή, της ανάπτυξης και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς».

«Έχουν γίνει, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται πολλά πράγματα στο μέτωπο της ακρίβειας», δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος σε συνέντευξή του στον Alpha και πρόσθεσε ότι «δεν γίνονται αισθητές οι αυξήσεις που έχουν δοθεί στους συνταξιούχους, τους μισθωτούς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα».

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία και την ακρίβεια κατόπιν αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Χειροπέδες στη διευθύντρια, στον υποδιευθυντή και σε πέντε ακόμα υπαλλήλους της ΔΟΥ Χαλκίδας, φόρεσαν οι αστυνομικές Αρχές, μετά από έλεγχο που έκανε κλιμάκιο των εσωτερικών υποθέσεων.

Οι εφοριακοί φέρεται να είχαν στήσει εγκληματική οργάνωση με εκβιασμούς επιχειρηματιών, σε συνεργασία με λογιστές. Εξιχνιάστηκαν 17 υποθέσεις και το συνολικό ποσό που κατασχέθηκε φθάνει τα 78.795- ευρώ.

Την βεβαιότητα ότι «την επόμενη μέρα των ευρωκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μία νωπή εντολή για να προχωρήσει στη συγκρότηση μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης που θα αλλάξει τον τόπο, θα φέρει αξιοκρατία και δικαιοσύνη» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε συνέντευξή του στο Action 24.

Συνέντευξη στον Αθήνα 9.84 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη θα παραχωρήσει στις 11 το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Να στηρίξουν το ΚΚΕ για να πάρει η κυβέρνηση, η ΕΕ και το σύστημά τους, μήνυμα αντίστασης και όλοι οι λαοί της Ευρώπης μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, ζήτησε από τους πολίτες της Δυτικής Αττικής ο γγ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες στο Περιστέρι.

Την αναστολή διανομής σχολικών γευμάτων στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Λαμιέων, ανακοίνωσαν το υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο ΟΠΕΚΑ. Είχε προηγηθεί απόφαση του ΕΦΕΤ για αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση της μαζικής τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στη Λαμία.

Αλαλούμ επικρατεί για τρίτη συνεχή χρονιά στις φοιτητικές εκλογές καθώς οι συμμετέχοντες όχι μόνο δεν συμφωνούν στα αποτελέσματα, όπως άλλωστε συμβαίνει δεκαετίες τώρα, αλλά οι δύο μεγαλύτερες παρατάξεις θεωρούν τον εαυτό τους θριαμβευτή των εκλογών.

Εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας εξαιρεί την εφαρμογή του νόμου που προβλέπει τη συμμετοχή ασθενών από την επιβάρυνση του ενός έως τριών ευρώ ανά εξέταση σε ιδιωτικά διαγνωστικά. Όλες οι λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του σταθμού μας athina984.gr

Ανησυχίες ειδικών για ένα νέο κύμα πανδημίας, με ενδεχόμενη έξαρση των κρουσμάτων το καλοκαίρι, προκαλεί η αυξανόμενη εξάπλωση της παραλλαγής του κορονοϊού γνωστή ως FLiRT.

Στην Ευρώπη η νέα αυτή παραλλαγή ανιχνεύεται πλέον σε 14 χώρες, σύμφωνα με το CNBC. Αν και ο εμβολιασμός που έχουμε ήδη κάνει μπορεί να μην αποτρέψει τη μόλυνση, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο σοβαρής ασθένειας, νοσηλείας και θανάτου ενός ατόμου από τον COVID.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διατάξει τη σύλληψη στο έδαφός της του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, εφόσον εκδοθεί ένταλμα από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

«Εκτιμούμε την ανεξαρτησία των δικαστηρίων. Δεν μπορούμε να διαλέγουμε, σήμερα μας αρέσει ένα πιάτο και αύριο όχι», δήλωσε σε συνέντευξή της στην BILD η υπ. Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ.

Οι βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου θα δώσουν στη χώρα την ευκαιρία να βάλει τέλος στο «χάος» της συντηρητικής κυβέρνησης του Ρίσι Σούνακ, δήλωσε ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ, αμέσως μετά την προκήρυξη εκλογών από τον Συντηρητικό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ για τις 4 Ιουλίου.

ΚΑΙΡΟΣ:

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα στην Αττική με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα