back to top
28.2 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

28.2 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο κόσμος του Άρη ζήτησε το Κύπελλο

Διαβάστε επίσης

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (22/5) για τον Άρη, τρία 24ωρα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Σάββατο 25/5, 20:30).

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον τελικό, με την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει να είναι λίγο-πολύ ίδια με αυτή των τελευταίων ντέρμπι.

Εκτός κι αν ο 54χρονος Έλληνας τεχνικός κάνει κάποια έκπληξη με τη χρησιμοποίηση είτε του Φραν Βέλεθ, είτε του Άλβαρο Ζαμόρα στο αρχικό σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, άπαντες αποθεώθηκαν σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς η προπόνηση ήταν ανοιχτή, με τους φίλους του Άρη να δίνουν δυναμικό παρών εμψυχώνοντας και ζητώντας το τρόπαιο από τους «κίτρινους».

Στους δημοσιογράφους μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος εμφανίστηκε να γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία που έχει για τον οργανισμό του Άρη η κατάκτηση ενός τίτλου έπειτα από 54 χρόνια.

«Την ίδια δίψα έχουμε κι εμείς οι παίκτες στα αποδυτήρια. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε πόσο μεγάλος είναι ο Άρης. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλουν όλοι αυτό το Κύπελλο. Ήταν ο βασικός μας στόχος από την αρχή της χρονιάς και φτάσαμε πλέον εδώ, στον τελικό», τόνισε ο Ισπανός μέσος.

Ο οποίος προσέθεσε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κίτρινοι»: «Όλοι ανυπομονούμε για τον τελικό. Από την στιγμή που πήραμε την πρόκριση, ήταν λίγο-πολύ φανερό πως ήταν στο μυαλό μας.

Αφήσαμε πίσω ό,τι έγινε στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πάμε έτοιμοι στον τελικό και να τα καταφέρουμε. Είναι, όμως, λυπηρό το ότι δε θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο 26χρονος πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι δύο ομάδες έχουν ήδη δώσει τέσσερις «μάχες» φέτος για το πρωτάθλημα, έχοντας από δύο νίκες η καθεμιά:

«Παίξαμε τέσσερα ματς, δεν υπάρχουν μυστικά. Κανείς δεν ξέρει όμως τι θα συμβεί στον τελικό. Όποιος το θέλει περισσότερο, θα πάρει το τρόπαιο. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ και θέλω να ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Όσο για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο τελικός, είπε: «Είναι το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου. Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό που είχα.

Πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας για να φέρουμε το Κύπελλο».

Την Πέμπτη (23/5), η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ την Παρασκευή (24/5) στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η κοινή συνέντευξη Τύπου (προπονητής και ποδοσφαιριστής) των δύο φιναλίστ στο Πανθεσσαλικό.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα