back to top
26.3 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

26.3 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Χ. Δούκας: Η μεγάλη γιορτή του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά

Διαβάστε επίσης

«Η μεγάλη γιορτή ξεκινάει για το Θησείο, όπου είναι το κύπελλο το 2,5 μέτρων και θα συνεχιστεί με πλήθος εκδηλώσεων στην πλατεία Kοτζιά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε δήλωσή του στον Αθήνα 9.84 γα το τελικό του UEFA Europa Conference League, του οποίου η Αθήνα είναι διοργανώτρια πόλη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στο Θησείο, όπου και επισκέφθηκε το τρόπαιο UEFA Europa Conference Leagueύψους 2.5 μέτρων που εκτίθεται στο κέντρο της πλατείας. 

Την ίδια ώρα, πολλοί επισκέπτες φωτογραφίζονται δίπλα στο τρόπαιο που συναντούν στην πρωινή τους βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι η Αθήνα, διοργανώτρια πόλη του τελικού του UEFA Europa Conference League, καλεί οπαδούς, επισκέπτες και κατοίκους, να ζήσουν στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος, συμμετέχοντας σε μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους με άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Εκτός από το γιγάντιο τρόπαιο UEFA Europa Conference League που από χθές Παρασκευή 24/5 και έως την Τετάρτη 29/5 εκτίθεται στο Θησείο, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.  

Ειδικότερα:

-Την Τρίτη 28 Μαΐου 10:00-22.00 και την Τετάρτη 29 Μαΐου 10:00-18:00 στην Πλατεία Κοτζιά θα στηθεί το Φεστιβάλ Φιλάθλων.  Το Φεστιβάλ Φιλάθλων είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν! Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το εμβληματικό τρόπαιο του UEFA Europa Conference League, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες και να παίξουν ποδόσφαιρο σε μίνι γήπεδο 5×5, υπό τους ήχους γνωστών DJs. Την έναρξη του UEFA Europa Conference League Fan Festival θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και τον πρεσβευτή του τελικού, Τραϊανό Δέλλα, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Αθηναίων.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 15:00 οι Έλληνες legends, οι πρωταθλητές του Euro 2004, θα σκοράρουνσε έναν ειδικό αγώνα αφιερωμένο στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Φεστιβάλ Φιλάθλων του UEFA Europa Conference League είναι διαθέσιμες στον επίσημο Οδηγό Εκδηλώσεων στο https://www.uefa.com/uefaeuropaconferenceleague/event-guide/fan-festival.

Σπύρος Χαλικιάς 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα