back to top
27.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

27.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ανδρουλάκης: Oμολογία αποτυχίας του κ. Μητσοτάκη η επιστολή στην Κομισιόν

Διαβάστε επίσης

Ομολογία αποτυχίας και επικοινωνιακό τέχνασμα που τον εκθέτει προσωπικά χαρακτήρισε την επιστολή Μητσοτάκη στην πρόεδρο της Κομισιόν ο Νίκος Ανδρουλάκης και σημείωσε οτι η Ελλάδα με την πολιτική της ΝΔ σταθερά αποκλίνει από τον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε.

Το επιχείρημα περί «εισαγόμενης ακρίβειας» καταρρίπτεται με την πάροδο του χρόνου διότι είμαστε στις χώρες με τον υψηλότερο πληθωρισμό και με την χαμηλότερη αγοραστική δύναμη είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ανέφερε επίσης ότι η «ψαλίδα» μεταξύ μισθών και κερδών συνεχώς διευρύνεται λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάποιοι θα φύγουν Μίδες από τη χώρα μετά την πρωθυπουργία σας» .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το κόστος ζωής έχει εκτοξευθεί σε όλα τα επίπεδα και ζήτησε μείωση του ΦΠΑ. «Τι κάνετε πέντε χρόνια; Πώς σπάτε τα ολιγοπώλια; Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες που πήρατε;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αδύναμο πρωθυπουργό τονίζοντας οτι θα είναι υπόλογος εάν δεν εφαρμόσει η ΕΥΠ την απόφαση του ΣτΕ για την παρακολούθησή του. Στο μήνυμα του ενόψει ευρωεκογών ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε από τους πολίτες να δώσει απάντηση στην αλαζονεία του 41 τοις εκατό της ΝΔ και να πάρει το Μαξίμου μήνυμα αποδοκιμασίας της πολίτικής του. Διαβεβαίωσε επίσης οτι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση με πράξεις.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα