back to top
27.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

27.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Αρνείται τις κατηγορίες ο Πακετά, που κινδυνεύει με δεκαετή αποκλεισμό

Διαβάστε επίσης

Δύσκολες ημέρες και κρίσιμες για την καριέρα του περνάει ο Βραζιλιάνος μέσος της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό και συγκεκριμένα για εσκεμμένη προσπάθεια να δεχθεί κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή σε πολλές περιπτώσεις τις τελευταίες δύο σεζόν, προκειμένου να επηρεάσει αθλητικά στοιχήματα, όπως ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η αγγλική ομοσπονδία.

Η FA ανέφερε τέσσερις αγώνες στο αγγλικό πρωτάθλημα όπου η συμπεριφορά του πρώην άσου της Λιόν «φαίνεται ύποπτη»: Εναντίον της Λέστερ στις 12 Νοεμβρίου 2022, της Αστον Βίλα τον Μάρτιο του 2023, της Λιντς τον Μάιο του 2023 και της Μπόρνμουθ τον Αύγουστο του 2023. Ο Πακετά είναι αντιμέτωπος με πολύ βαριά τιμωρία.

Συγκεκριμένα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως αν ο Πακετά κριθεί ένοχος, τότε θα μπορούσε να δεχθεί ποινή 10ετους αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο! Φυσικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο 26χρονος ουσιαστικά θ’ αναγκαστεί ν’ αποσυρθεί πρόωρα από τα γήπεδα, την ώρα μάλιστα που έχει ήδη συμφωνήσει να φορέσει τα επόμενα χρόνια τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!

Να σημειωθεί πως ο Πακετά αρνήθηκε τις κατηγορίες και έχει διορία μέχρι τις 3 Ιουνίου για να απολογηθεί στις κατηγορίες της αγγλικής ομοσπονδίας.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα