back to top
29.7 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

29.7 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς… SOLO στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Kάθε Κυριακή, ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 9,84!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου στις 19.00 το απόγευμα, καλεσμένος ο τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς.

 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έρχεται στο στούντιο του Αθήνα 9,84, καταγράφει στιγμές και αφηγείται άγνωστες ιστορίες από την 20χρονη πορεία του στη δισκογραφία, από τα “Μακρινά Ξαδέρφια” και την ”Φωτεινή Πλευρά της Ζωής” ως την “Άνοιξη” που πρωτοτραγουδήθηκε από την Γλυκερία και τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, μέχρι τα “Κλειδιά” του, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

 

Από τότε, συνεχίζει να μας χαρίζει πολύχρωμα τραγούδια με άρωμα παράδοσης αλλά και με πολλά σύγχρονα στοιχεία, όπως το “Μπαλόνι”, το “Ναυαγό”, τους “Δύο δρόμους” κ.ά.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς ετοιμάζεται για μια καλοκαιρινή μουσική γιορτή την Τρίτη 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, “20 χρόνια – Με βάρκα την καρδιά” με την συμμετοχή του Δημήτρη Ζερβουδάκη, του Παντελή Θαλασσινού , του Γιώργου Νταλάρα, του Μίλτου Πασχαλίδη, του Βασίλη Σκουλά, του Γιώργου & Νίκου Στρατάκη, του Haig Yazdjian και πολλών ακόμα.

Στη συναυλία αυτή, η οποία θα ηχογραφηθεί, θα μοιραστεί με το κοινό τραγούδια του που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και μαζί με τους φίλους του, θα τραγουδήσουν επί σκηνής πολλές ακόμη μελωδίες που έχουν γράψει τη δική τους μουσική ιστορία.

 

 

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής: Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα